Aperçu de la médiathèque
Résultat de la recherche
14 recherche sur le tag 'yemek'




Titre : Mevsiminde Yemek Type de document : texte imprimé Auteurs : Aydan Üstkanat, Auteur Editeur : Remzi Kitabevi Année de publication : 2014 Importance : 233 p. Format : 26 cm Prix : 45 TL Langues : Turc (tur) Tags : yemek besin Index. décimale : 201.44 Şamanizm Résumé : Bu kitap, mevsim malzemelerini hatırlatırken, onları yaratıcı biçimde kullanma konusunda size ilham verecek ve bu noktada elinizin altında gerçek bir rehber olacak. Réservation
Réserver ce document
Exemplaires(1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité 102240 641.5 ÜST Livre Atrium TR 600 Techniques / Teknik Disponible
Titre : İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri : Masal Yıllarımın Mutfağı Type de document : texte imprimé Auteurs : Sula Bozis, Auteur Editeur : Yapı Kredi Yayınları Année de publication : 2016 Importance : 138 p. Format : 25 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-975-08-2174-5 Prix : 24 TL Langues : Turc (tur) Tags : yemek tarif Rum mutfağı Index. décimale : 201.44 Şamanizm Résumé : Pek çok esere imza atan Sula Bozis’in Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri - Masal Yıllarımın Mutfağı kitabı sadece bir yemek tarifi kitabı değil. Aynı zamanda 20. yüzyılın ikinci yarısından küçük bir İstanbul panoraması. Réservation
Réserver ce document
Exemplaires(1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité 104723 641.5 BOZ Livre Atrium TR 600 Techniques / Teknik Disponible
Titre : Cafe Fernando : Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun Type de document : texte imprimé Auteurs : Cenk Sönmezsoy, Auteur Editeur : Okuyan Us Yayınları Année de publication : 2014 Importance : 411 p. Format : 28 cm Prix : 95 TL Langues : Turc (tur) Tags : yemek tarif pasta Index. décimale : 201.44 Şamanizm Résumé : Cenk Sönmezsoy'un öğrenciyken yurt mutfağında yaptığı domatesli makarnadan Dolce & Gabbana'ya özel tasarladığı Brownie Dantel Giyer'e kadar uzanan bir yemek hikâyesi. Réservation
Réserver ce document
Exemplaires(1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité 102244 641.5 SÖN Livre Atrium TR 600 Techniques / Teknik Disponible
Titre : Yemeği severim ve yerim : Italyan şutfağının en leziz 100 tarifi Type de document : texte imprimé Auteurs : Leda VIGLIARDI PARAVIA, Auteur ; Berrin BAGCIOGLU, Traducteur ; Sema Gönenç, Traducteur Editeur : Italyan Kültür Merkezi Année de publication : 2005 Importance : 143 p. Format : 23 cm Prix : 18 TL Langues : Turc (tur) Langues originales : Italien (ita) Tags : yemek tarif Italya mutfak Index. décimale : 201.44 Şamanizm Résumé : İtalyan mutfağının en leziz yemek tarifleri. Réservation
Réserver ce document
Exemplaires(1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité 105279 641.5 VIG Livre Atrium TR 600 Techniques / Teknik Disponible 200 lezzet notasının ezgisi ve benzersiz Hint mutfağı in Tarih, 101 (Mayıs 2023)
[article]
Titre : 200 lezzet notasının ezgisi ve benzersiz Hint mutfağı : Büyük keşifler ve baharat savaşlarının merkezi Type de document : texte imprimé Année de publication : 2023 Langues : Turc (tur) Tags : yemek Brillat-Savarin lezzet bakliyat köri İngiliz sömürgesi
in Tarih > 101 (Mayıs 2023)[article]Aç doyuran patatesten en "çıtır" atıştırmalığa : Cips in Tarih, 66 (Kasım 2019)
PermalinkBizans'tan Osmanlı'ya Obur Şehir İstanbul in Atlas Tarihi, 61 (Kasım-Aralık 2019)
PermalinkPermalinkPermalinkPermalink